Per Stefansen blev opsagt men fandt vejen til drømmejobbet

Efter 6 rådgivningsmøder følte Per, at hans alder på 57 år var et problem. Rådgivers råd var, at Per skulle aflevere sin ansøgning personligt, således at en måske kommende arbejdsgiver kunne se, hvor frisk han var. En enkelt gang kørte Per over 100 km for at aflevere sin ansøgning.
Per kom til sin 1. jobsamtale efter at have lagt sin strategi om. Da han senere fik sit drømmejob, blev Per endvidere kontaktet af en virksomhed, som han personligt afleverede sit CV til.
Per sendte 16 målrettede ansøgninger, kom til 2 jobsamtaler og fik til sidst sit drømmejob.

Læs her om Pers rådgivningsforløb hos AS3:

1) Hvilke forventninger havde du til rådgivningen, inden du startede op?
Jeg håbede på, at kunne få hjælp til udarbejdelse af en rigtig god ansøgning og CV.

2) Hvad tænker du om rådgivning i AS3 Outplacement efter du er kommet i gang?
Allerede efter første møde var jeg positivt overasket over de kompetencer, som jeg blev mødt med af min rådgiver.

3) Hvordan oplevede du at blive ”mødt” af din rådgiver?
Det var på en måde betryggende at blive mødt af en moden rådgiver. Ikke at det var altafgørende, men det var betydningsfuldt, at blive mødt af en rådgiver, der havde en mangeårig baggrund fra erhvervslivet og som havde prøvet mange ting, og ikke var bange for at tale lige ud af posen med hensyn til, hvad jeg skulle gøre, og hvad jeg absolut ikke skulle gøre.

4) Har rådgivningen flyttet dig/udviklet dig på nogen områder?
Rådgivningen har i høj grad flyttet og udviklet mig, Det har været en uvurderlig hjælp i jobsøgningen. Det var 20 år siden, jeg sidst havde søgt et job, og derfor var jeg på ingen måde opdateret med hensyn til at søge job i 2011. Jeg blev "skubbet" på til at gøre ting i jobsøgningsprocessen, som jeg ellers ikke ville have gjort, men som jeg godt kunne se, ville hjælpe mig frem til det helt rigtige job. Resultatet udeblev ikke - jeg fik et drømmejob.